м. Київ, вул. Будіндустрії, 8.
Працюємо з 9 до 18, сб-нд вихідні

Замовити дзвінок

Пошукова форма

Продаж, оренда та обслуговування повітряних компресорів

Про компанію

Реалізовано проект із впровадження компресорної станції MATTEI на НОАТ «Гідромаш»
16 червня, 16:05

У липні 2008 року, було проведено монтаж та виконано пусконалагоджувальні роботи автоматичної компресорної станції на ВАТ «Гідромаш» – провідному російському підприємстві з розробки та виробництва гідравлічних циліндрів, шасі та гідроагрегатів для всіх типів літальних апаратів.

Стара система постачання повітрям ґрунтувалася на вітчизняних поршневих компресорах, продуктивністю 100 та 50 м³/хв, з водяним охолодженням. p align="justify"> Експлуатація таких компресорів пов'язана з постійними істотними витратами на підтримку обладнання, задіяного в процесі отримання стисненого повітря (компресори, градирні, насоси, трубопроводи і т.д.) у працездатному стані, потрібна постійна присутність кваліфікованого персоналу.

Після того, як фахівці нашої фірми ознайомилися з підприємством, режимом його роботи, графіком споживання стисненого повітря, враховуючи побажання Замовника, нами було запропоновано варіант створення мульти-компресорної станції, що складається з 6 компресорів підвищеної енергоефективності MATTEI MAXIMA 110 (продуктивність 23,35 м³ хв, при тиску 8 бар).

Пропонувалося з'єднати компресори між собою у єдину автоматичну систему управління. Ця система самостійно визначає кількість працюючих компресорів, необхідних підтримки робочого тиску в пневмомережі і ступінь їх завантаженості для вирівнювання годин напрацювання. Крім того ця система показала хороший результат на іншому підприємстві Нижнього Новгорода - ЗКПД 4.

Повністю зі статтею можна ознайомитися, перейшовши за посиланням http://www.rocom.ru/reshenya/index.php?ELEMENT_ID=5